IGPR: Percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice în domeniul deşeurilor reciclabile, cu un prejudiciu de circa 1,2 milioane euro

IGPR: Percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice în domeniul deşeurilor reciclabile, cu un prejudiciu de circa 1,2 milioane euro

Poliţiştii din Dâmboviţa efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii domiciliare şi două controale economice la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile, cu un prejudiciu estimat la 1,2 milioane de euro, a informat IGPR.

Vor fi puse în executare cinci mandate de aducere.

"La data de 20 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti, efectuează 11 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile", se menţionează într-un comunicat de presă transmis de Poliţia Română.

Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Giurgiu.

De asemenea, vor fi efectuate două controale economice.

Vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Conform sursei menţionate, prejudiciul cauzat este estimat la 1,2 milioane de euro.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş şi Giurgiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...