IGPR: Trafic aglomerat pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

IGPR: Trafic aglomerat pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă, pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, din cauza mai multor tamponări, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric 103 şi 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către staţiunile montane.

Se circulă de asemenea în condiţii de aglomeraţie şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc, sâmbătă dimineaţă, mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă.

În prezent, cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrul 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. "Nu au rezultat victime şi nu sunt blocate benzile de circulaţie, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă", se menţionează în comunicatul citat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut

5 Foarte interesante amănunte...