Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului?/Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștrii actualei Puteri

Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului?/Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștrii actualei Puteri

Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului?/Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștrii actualei Puteri.

„Eu, dacă eram în locul lui (n.red- Virgil Popescu, ministrul Energiei), mă duceam în mină și vorbeam direct cu oamenii. Acolo, dacă lași loc clanului Resmeriță să joace, ei vor juca, cu senatorul, cu primarul, cu tatăl atotputernic, cu Diana Șoșoacă, atunci ei vor juca. Din punctul meu de vedere, el ar fi trebuit să meargă acolo și să discute cu oamenii”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, la EvZ Play, în emisiunea moderată de Robert Turcescu.

”Drulă comunică bine, uneori chiar exagerează cu comunicarea. Ghinea nu comunică deloc, el nu spune nimic. Bode comunică mult peste așteptările unora, mai ales că a avut câteva incendii de stins, a avut multe probleme de rezolvat. Barna cu ochelarii, a fost un gest lipsit total de eleganță. Noi am arătat timp de 7 ani derapajele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Mihai Tudose etc. Noi, dacă nu ne vom schimba atitudinea, dacă nu vom înțelege că nu trebuie să fim baroni, conți și alte titulaturi de genul acesta. Trebuie să înțelegem că oamenii așteaptă să fim alături de ei, iar dacă nu vom face asta vom pierde pariul cu istoria și în maxim 2 ani de zile își vor dori să plecăm de la guvernare.”, a mai spus Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost prezent în emisiunea jurnalistului Robert Turcescu, la EVZ Play, unde a discutat despre jocurile de putere din Partidul Național Liberal. Bogdan a respins eventualitatea în care el ar putea fi un posibil candidat al PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024, însă a făcut o remarcă interesană: bătălia ar putea fi dată între AUR și PSD.

„Nu, eu sunt foarte tânăr şi timpul meu e de aici înainte. Eu mai am timp să stau în politică 20 de ani. Abia am intrat de mai puţin de 2 ani. PNL trebuie să-şi găsească un candidat puternic”, a declarat Rareș Bogdan în emisiunea lui Robert Turcescu, EVZ Play

„Deocamdată şi-a exprimat dorinţa sau posibilitatea de a candida doar unul din PNL, preşedintele partidului. Nu ştim nici dacă el va candida, în mod clar. Nu a spus niciodată ferm că va candida. Deocamdată nu se pune această problemă. Eu cred că va fi o bătălie interesantă, va fi o bătălie a sferelor de influenţă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a indicat un posibil scenariu sumbru pentru PNL: finala din 2024 să fie disputată între PSD și AUR.

„Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi cei din dreapta vom fi într-o situaţie complicate. Mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!”, a precizat Rareş Bogdan la EVZ Play.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?