Ilie Dumitrescu îl compară pe Gigi Becali cu Vladimir Putin. Doar în Rusia mai vezi așa ceva

Ilie Dumitrescu îl compară pe Gigi Becali cu Vladimir Putin. Doar în Rusia mai vezi așa ceva

Situația de la FCSB, unde patronul Gigi Becali a declarat că el dictează tot și restul doar execută l-a revoltat pe Ilie Dumitrescu. Fostul internațional compară situația din curtea vicecampioanei cu cea din Rusia, unde toți execută ceea ce spune Vladimir Putin.

Ilie Dumitrescu comentează situația de la FCSB. Captură TV

„Ce mai este de comentat după ce iese Gigi Becali și spune negru pe alb că el face absolut tot în club? Lavrov (n.r. - ministrul rus de Externe) nu iese din cuvântul lui Putin (n.r. - președintele Rusiei). La FCSB e la fel. Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentăm într-o emisiune de sport! Să comentez că Gigi spune lucrurile astea!”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

”Strizu era antrenor posesor de licență neimplicat în procesul de pregătire. E un foarte bun executant. De procesul de pregătire în momentul de față se ocupă Pintilii, delegatul echipei. Gigi se implică în alcătuirea primului 11 și face toate schimbările, dar nu trebuie să-i luăm din merite lui Pintilii”, a adăugat Ilie Dumitrescu.

Strizu s-a crezut antrenor

Scandalul a pornit după ce Leonard Strizu, adus la FCSB doar ca paravan pentru antrenorul de facto Mihai Pintilii, a demisionat de la echipa vicecampioană, declanșând declarații neverosimile într-un fotbal profesionist ale lui Gigi Becali.

Gigi Becali conduce FCSB după cum îl taie capul. Foto Sportpictures

Gigi Becali conduce FCSB după cum îl taie capul. Foto Sportpictures

”Îl înțeleg și pe el (n.r. Leonard Strizu). Voi, dacă-l luați să dea interviuri, s-a crezut antrenor. El e antrenor, dar nu de FCSB. El vrea să meargă să antreneze și el, să intre în vestiar să vorbească cu jucătorii, dar el nu e. O fi de alte echipe, mai mari, dar nu e de FCSB.

M-a întrebat MM 'Băi, ce fac?' I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează MM. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine , dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. MM nu face altceva decât să execute ordinele", a declarat Gigi Becali la Liga Digisport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria