Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan. Ce alcoolemie avea fostul tenismen

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan. Ce alcoolemie avea fostul tenismen

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a fost prins din nou băut la volan, de către polițiștii bucureșteni, în noaptea de joi spre vineri și a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Ilie Năstase FOTO Inquam Photos / George Călin

Polițiștii i-au reținut permisul pentru următoarele trei luni, pentru că fostul sportiv nu este la prima abatere.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Năstase a fost prins băut la volan și în luna mai a anului 2018 , atunci când acesta a devenit recalcitrant și s-a certat cu polițiștii.

De data aceasta, martorii spun că fostul tenismen a fost calm și a plecat acasă cu un taxi, lăsând mașina pe mâinile unui alt șofer.

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea .

În luna iulie 2019, Năstase a fost condamnat de către Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea, fostul sportiv nu a avut voie să conducă niciun autovehicul pentru care e nevoie de permis, timp de 2 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”