Ilie Năstase, supărat că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf

Ilie Năstase, supărat că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase s-a plâns vineri că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf de Ziua Națională a României, deși recunoaște că nu avea invitație.

"De cinci ani mă duc cu fiica mea. E adevărat că nu m-a invitat niciodată nimeni, m-am dus eu, m-am invitat singur. Am intrat acolo și azi am fost refuzat. Mi s-a spus prin stație că nu sunt pe listă și că nu am voie să intru. M-am dus pe trotuar ca toată lumea, am ascultat imnul și am plecat acasă. Fetița mea a plâns și m-am enervat și am plecat. Nu știu de ce nu m-au lăsat, că mai erau vreo 20-30 de generali din aceeași armată ca mine. Ei au putut, eu nu. Au confiscat țara asta și politic și economic, acum au confiscat și Ziua României și asta este foarte grav. Oamenii care erau acolo au dat la șefi prin stație, au spus că nu sunt pe listă și nu mă lasă să intru. Nu sunt supărat pe cei de la poartă. Pe cei care organizează, da. Sunt supărat și aștept scuzele de rigoare. Că e președintele României, că cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru România, am fost îmbrăcat militar, general, ca și ceilalți care erau în spate acolo, nu văd de ce eu nu pot să intru", a spus Ilie Năstase.

Declarația a fost făcută vineri seara, după ce Ilie Năstase a primit, alături de alte cinci personalități, o diplomă de excelență și cheia orașului București din partea primarului general, Gabriela Firea.

AGERPRES/(A-autor: Eusebi Manolache, editor: Diana Dumitru, editor online: Daniela Juncu)


populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sincer? Mi-e dor de ordine. Mi-e dor de Ceașescu” / „Șuca” a vrut să se bage și ea în seamă pe subiectul Beach, Please!, dar a scris greșit numele dict…

3 „După aceea, vor veni cu sutele” / Primele vești cu adevărat proaste pentru Rusia vin din Germania

4 ALERTĂ Simina Tănăsescu este noul președinte al CCR

5 De ce în România judecătorii se pensionează la 48 de ani. Cine au fost „băieții deștepți” care au dat legea și ce motive au avut