Imagine înduioşătoare cu doi urşi îmbrăţişaţi, suprinsă la o grădină zoologică din România

Imagine înduioşătoare cu doi urşi îmbrăţişaţi, suprinsă la o grădină zoologică din România

Doi urşi ce se îmbrăţişau şi se jucau în apă la Grădina Zoologică din Piteşti au fost imortalizaţi într-o imagine superbă de către Răzvan Cremenescu, un mare pasionat de fotografie. Acesta i-a fotografiat pe cei doi urşi chiar înainte de închiderea programului, scrie Adevărul .

Imaginea a fost surprinsă la Grădina Zoologică din Piteşti în seara zilei de joi 26 august de către Răzvan Cremenescu, aflat cu familia în vizită. „Era seară, aproape 19:30, ora închiderii la zoo, nu mai eram decât noi acolo şi cum ne îndreptam spre ieşire i-am văzut pe cei doi urşi în apă, ca şi cum toata ziua au aşteptat momentul, să nu îi vadă nimeni, să fie doar pentru ei, ceva intim, o joacă frăţească. N-am stat pe gânduri prea mult şi am riscat. Mi-era teamă că vor pleca, că îmi scapă telefonul peste gard, însă am avut răbdare şi nu m-am mişcat. A fost un moment cu adevărat special, unic, de neuitat”, povesteşte Răzvan Cremenescu.

Cei doi urşi imortalizaţi în fotografie au fost născuţi în 2006 în captivitate, după cum ne-a precizat Nuşa Popescu, directoarea Grădinii Zoologice din Piteşti, unde sunt în total cinci urşi.

Grădina Zoologică din Piteşti este una dintre cele mai mari din sudul României, având o suprafaţă de 12 hectare şi găzduind aproape 1.800 de animale, păsări şi peşti, de la păuni şi struţi până la urşi, tigri, lei şi maimuţe.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…