Imagini bizare cu fiii lui Kadîrov aducând trofee de război liderului cecen VIDEO

Imagini bizare cu fiii lui Kadîrov aducând trofee de război liderului cecen VIDEO

Într-o înregistrare video bizară, fiii adolescenți ai liderul cecen Ramzan Kadîrov îi aduc acestuia acasă drept trofeu prizonieri de război ucraineni, relatează Insider.

Doi dintre fiii lui Kadîrov îi aduc acasă trofee de război FOTO Captură Twitter

Liderul cecen, un aliat cheie al președintelui rus Vladimir Putin, a pretins recent că cei trei fii adolescenți ai săi, Akhmat, 16 ani, Eli, 15 ani, și Adam, 14 ani, au ajuns pe linia frontului din Ucraina. Anterior, el a promis că îi va trimite pe front alături de luptătorii săi de elită pentru a contribui la o victorie mai rapidă a armatei ruse. Nemulțumit de eșecurile repetate ale soldaților ruși, el a denunțat un război împotriva Ucrainei purtat prea blând, dar a aplaudat atacurile intensificate cu rachete și drone asupra orașelor ucrainene drept represalii la exploziile ce au avariat Podul din Crimeea în spatele cărora au fost presupuse forțe de elită inamice.

Filmarea difuzată pe canalul Telegram al lui Kadîrov, îi înfățișează pe doi dintre fiii săi alături de soldați ruși, aducându-i la ușă, în Groznîi, trei prizonieri de război ucraineni.

Prizonierii sunt ținuți aplecați, cu mâinile legate la spate și cu cagule trase peste ochi. În momentul când ajung în fața lui Kadîrov, fețele le sunt descoperite și sunt identificați ca fiind ucraineni.

Kadîrov s-a lăudat pe Telegram că fiii săi i-au capturat pe soldați în timpul unei operațiuni speciale pe care au efectuat-o împreună cu batalionul West-Ahmat, din care fac parte.

Deputatul de Illinois, Adam Kinzinger, a condamnat videoclipul pe Twitter, comentând: "Demoni".

Insider nu a putut verifica în mod independent autenticitatea videoclipului.

Kadîrov și-a exprimat vocal convingerea că băieții minori ar trebui să fie trimiși la război, evidențiind faptul că până și niște copii sunt mai curajoși și mai capabili decât cei care privesc luptele de pe margine.

El a declarat anterior pe Telegram că fiii săi au „vizitat linia de contact, unde au loc în prezent lupte crâncene cu naționaliștii ucraineni" și a distribuit un videoclip în care aceștia trag cu armele dintr-un șanț.

„Vârsta minoră nu ar trebui să interfereze cu pregătirea apărătorilor patriei noastre", a scris Kadîrov pe VK, o platformă de socializare rusă, potrivit Newsweek.

"Întotdeauna am crezut că scopul principal al oricărui tată este de a insufla pietate fiilor săi și de a-i învăța să protejeze familia, poporul, Patria. Este timpul să se manifeste într-o luptă reală, iar aceasta este dorința lor, eu doar o salut", a spus el.

Kadîrov a fost un susținător fervent al invaziei Rusiei în Ucraina, iar forțele cecene au făcut parte din avangarda armatei ruse. Recent, el a cerut Rusiei să folosească o "armă nucleară cu randament redus" după ce armata a suferit o înfrângere majoră în estul Ucrainei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”