Imagini care dau fiori Rusiei...

Imagini care dau fiori Rusiei...

Mai multe fotografii care arată militari americani care încarcă echipamente militare pentru Ucraina au fost făcute publice de Departamentul Apărării al Statelor Unite.

În fotografiile postate pe Twitter apar membri ai escadrilei 305 încărcând în avioane ajutorul militar care va fi trimis în Ucraina.

militar-sua-twitter Imagini de la o bază militară a SUA unde se încarcă echipamente pentru Ucraina. FOTO: Twitter Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Imaginile au fost surprinse la baza militară McGuire-Dix-Lakehurst, scrie The Guardian.

Militarii lucrează non-stop pentru a se asigura că poporul ucrainean are echipamentul necesar pentru a-și apăra țara, este mesajul transmis de secretarul american al apărării, Lloyd Austin.

militar-sua-twitter1 Imagini de la o bază militară a SUA unde se încarcă echipamente pentru Ucraina. FOTO: Twitter Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Statele Unite vor anunţa, posibil chiar miercuri, un nou pachet de asistenţă de securitate pentru Ucraina, în valoare de circa trei miliarde de dolari, a afirmat marţi un oficial american, potrivit agenţiei Reuters.

militar-sua-twitter4 Imagini de la o bază militară a SUA unde se încarcă echipamente pentru Ucraina. FOTO: Twitter Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Pachetul ar urma să fie cel mai mare din partea Washingtonului în cele şase luni de când a început invazia rusă în Ucraina, iar data anunţată ar coincide cu Ziua Independenţei ucrainene, menţionează agenţia.

Fondurile ar urma să provină din Iniţiativa pentru Asistenţa de Securitate pentru Ucraina, aprobată de Congresul SUA pentru a permite guvernului condus de preşedintele Joe Biden să achiziţioneze armament de la producători, în loc să le trimită ucrainenilor arme din stocurile americane existente.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria