Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

Un local din Cluj-Napoca s-a ales cu o pagubă de câteva sute de lei făcută de patru cetățeni francezi care, după ce au petrecut nu mai puțin de șase ore pe terasa acestuia, s-au ridicat și au plecat fără să achite nota de plată.

Proprietarii localului au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere și îi caută pe cei patru francezi, scrie Adevarul.ro .

Pe imagini se vede cum francezii pândesc momentul în care ospătarii se află în interiorul localului, iar în momentul propice o iau la sănătoasa, fără să se mai uite în spate.
Pe imagini se vede cum francezii aşteaptă momentul în care ospătarii nu sunt atenţi. FOTO Facebook / Che Guevara
Francezii se pregătesc să plece, profitând de faptul că oaspătarii sunt ocupaţi cu alţi clienţi. FOTO Facebook / Che Guevara
Tinerii au găsit momentul potrivit şi au plecat, fără să plătească. FOTO Facebook / Che Guevara
În imagini se vede pe culoar cum unul dintre francezi, care a rămas intenţionat în urmă pentru a lăsa impresia că va plăti, o ia la fugă pur şi simplu. FOTO Che Guevara
Nu este pentru prima dată când cetăţenii străini pleacă fără să-şi plătească nota la Che Guevara Social Pub. Recent, chiar luna trecută, un alt grup de francezi a „dispărut” fără să plăteascănota, iar în urmă cu câteva luni au fost mai mulţi spanioli care pur şi simplu au fugit după ce au primit nota.
Pe de altă parte, există şi o explicaţie de ce este a doua oară când sunt implicaţi francezii. În Cluj trăiesc câteva mii de francezi, o bună parte din ei fiind studenţi, cei mai mulţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din oraş. Există însă şi numeroşi expaţi, oameni de afaceri şi profesionişti francezi care au ajuns aici în urma investiţiilor franceze făcute în zona Clujului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul