Imagini detaliate cu avaria conductei Nord Stream 2 după explozii - VIDEO

Imagini detaliate cu avaria conductei Nord Stream 2 după explozii - VIDEO

Televiziunea daneză TV 2/Bornholm a trimis joi o dronă subacvatică și a filmat partea distrusă a conductei Nord Stream 2. Acestea sunt primele imagini oficiale ale pagubelor din zona economică a Danemarcei.

În jurnalul de știri de joi, de la ora 19:30, TV 2/Bornholm a prezentat primele imagini oficiale din zona daneză a conductei Nord Stream 2.

Acest lucru vine după ce postul de televiziune a așteptat săptămâni întregi să obțină permisiunea Autorității Maritime daneze de a se scufunda și de a filma această piesă din istoria europeană, care se află la aproximativ 20 de kilometri de plaja Dueodde, din Danemarca.

În cele din urmă, autorizația a fost acordată, iar joi, TV 2/Bornholm a putut trimite o echipă de jurnaliști la locul exploziei. Aceștia au petrecut 5 ore pentru a găsi locul unde s-a spart conducta și au obținut două minute și 55 de secunde de filmare.

Nord Stream 2 este primul gazoduct lovit de explozii. FOTO: Captură Video

Presa suedeză a prezentat deja imagini cu efectele exploziei la conducta Nord Stream 1 , filmate în zona economică a Suediei.

Nord Stream 2 este prima dintre cele două conducte care a fost lovită de două explozii, amintește postul tv danez. 17 ore mai târziu, alte două explozii s-au produs la conducta Nord Stream 1, una dintre ele în zona economică a Danemarcei, cealaltă în zona economică a Suediei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”