Imagini din cazarma unor recruți ruși: „Mai bine puneau corturi pe câmp”

Imagini din cazarma unor recruți ruși: „Mai bine puneau corturi pe câmp”

Realizatorii unui reportaj video, care a fost difuzat de o televiziune rusească, par stupefiați de condițiile insalubre în care sunt ținuți recruții ruși, aceștia filmând interiorul cazarmei în care au fost repartizați.

Condițiile în care sunt ținuți recruții ruși. Foto: Captură video Twitter

Salteaua asta este o 'plăcere' pură. Poate că ar fi fost mai bine să pună corturi pe câmp, măcar ne-am putea obișnui cu aia. Ce frumusețe. Mucegai”, a spus recrutul care face turul cazarmei, în timp ce pe fundal un altul se aude izbucnind în râs.

Extraterestrul trăiește acolo”, a continuat el, arătând spre o aerisire într-o aparentă aluzie la filmele horror Alien. „Nici măcar nu-l putem ucide, nu avem puști”, a glumit soldatul.

Comandantule-șef, personalul nu are arme”, a declarat recrutul.

Această înregistrare video ne-a fost trimisă de bărbații mobilizați repartizați în Regimentul 423 de Infanterie Motorizată al Diviziei Kantemirovskaia. 350 de oameni au fost împrăștiați în cele două etaje ale cazarmei de urgență. Instalații disfuncționale, frig, o alarmă de incendiu stricată, condiții insalubre”, a declarat naratorul reportajului video transmis de televiziunea rusă.

Chiar dacă soldații aveau dorința de a lupta, aceasta a dispărut rapid. Li s-a dat o uniformă nouă, este frig. Nu li se permite să le poarte pe ale lor, deși mulți dintre ei și le-au cumpărat pe cont propriu. S-a promis că vor primi veste antiglonț înainte să fie trimiși pe front dar nimeni nu mai crede acum comandamentul unității de elită”, a mai adăugat el.

Reportajul se concentrează apoi pe declarațiile soldaților încorporați, după ce liderul de la Kremlin a anunțat mobilizarea parțială .

Suvorov și Kutuzov (n.red. doi comandanți ruși) ar fi trebuit împușcați pentru asta, ticăloșii care au furat toate astea. Un ticălos a dus totul la conacul său”.

Bărbatul care a filmat precizează că doar două chiuvete sunt funcționale în condițiile în care 200 de recruți ruși se află la cazarmă, ulterior arată dușurile pe care le au la dispoziție.

Te poți spăla doar la fund”, conchide el râzând.

Reportajul a apărut la o zi după ce un alt videoclip publicat arată cum alți recruți ruși glumesc pe seama calității armelor pe care le-au primit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”