Imagini extraordinare filmate în mijlocul șoselei: un urs ucide un cerb și se chinuie să ducă prada în pădure VIDEO

Imagini extraordinare filmate în mijlocul șoselei: un urs ucide un cerb și se chinuie să ducă prada în pădure VIDEO

Un urs care a ucis un cerb pe o șosea din Slovacia a fost filmat în timp ce se chinuia să ducă prada în adâncul pădurii. Imaginile postate în mediul online au stârnit un val de reacții.

Ursul a ieșit la vânătoare FOTO Romsilva

Animalul sărbatic poate fi observat cum târăște cerbul la marginea drumului, în timp ce acesta se zbate cu ultimele puteri. Filmarea a fost făcută acum câteva zile de un șofer pe o șosea din Slovacia, lucru confirmat de autoritățile din această țară, dar a fost preluată de un consilier local din Focșani, angajat al Romsilva, cu explicația: Vârful lanțului trofic pe șoseaua dintre Rășinari și Păltiniș: „Nu-i vina ursului. Tăiați în continuare pădurile!”, în timp ce altcineva comentează: „Așa hibernează ei!”

O femeie indignată a scris: „De ce nu ați claxonat ? Poate se speria și lăsa în pace cerbul”, iar un altul este de părere că: „Nu fac nimic, ei protejează ursul, nu cerbul!!!”. Altcineva spune cu ironie că este o știre falsă. ”Fake. Urșii mănâncă numai iarbă. Ursul nu e periculos. Când atacă gospodăriile în sate, de fapt el vine la fân”. Un internaut se amuză copios și spune:„Vânatul la cerb e interzis prin lege. Băgați-l la pușcărie!!

Gest inconștient al unui șofer pe Transfăgărășan: bate palma cu un urs VIDEO

Recent, un șofer a fost filmat în timp ce a bătut palma cu un urs. Gestul inconștient, care l-ar fi putut costa viața, a fost filmat pe DN7C Transfăgărășan, după ce animalul a ajuns în dreptul mașinii conduse de bărbat.

În imaginile care au fost distribuite pe TikTok de utilizatorul Gabi Iordache se vede că pe șosea sunt trei urși care blochează un sens de mers.

Unul dintre urși se apropie de o mașină, iar bărbatul aflat la volan ignoră pericolul și, în loc să se protejeze, scoate mâna pe geam, potrivit Digi 24.

Animalul, care pare familiarizat cu oamenii, răspunde la gest, apoi se îndepărtează.

Atenție! Astfel de gesturi inconștiente se pot transforma în tragedii, pentru că animalele sălbatice sunt imprevizibile și pot trece oricând la atac, avertizează salvamontiștii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat