Imagini incendiare cu Jennifer Lopez în lenjerie intimă, la 53 de ani. Secretul siluetei sale FOTO

Imagini incendiare cu Jennifer Lopez în lenjerie intimă, la 53 de ani. Secretul siluetei sale FOTO

Cu ocazia Zilei Femeii, Jennifer Lopez încurajează femeile din întreaga lume să își redescopere feminitatea, încrederea și îndrăzneală, cu ajutorul unei lenjerii intime deosebite. Deși face reclamă pieselor vestimentare, ceea ce atrage atenția este, în primul rând, silueta fără cusur a cântăreței, în vârstă de 53 de ani.

Jennifer Lopez, ambasadoarea unui cunoscut brand de lenjerie intimă

Imagini spectaculoase cu Jennifer Lopez au apărut pe rețelele de socializare. Artista și-a etalat trupul fără cusur, care pur și simplu sfidează trecerea timpului. Ședința foto, în cadrul căreia cântăreața a pozat în moduri jucăușe și provocatoare, a fost realizată pentru reclama unui cunoscut brand de lenjerie intimă.

Destinația aleasă pentru shooting a fost o casă de vacanță situată pe Coasta Amalfi din Positano, Italia și duce cu gândul la zilele însorite de primăvară și vară. Ambasadoarea internațională a brand-ului prezintă o piesă emblematică a noii colecții de primăvară: o lenjerie de culoare magenta, brodată cu dantelă albă, în forme florale. Aceasta este accesorizată de un halat scurt, de aceeași culoare, din satin.

Este aproape aici. Abia aștept să văd ce au mai pregătit în magazin”, a dat cântăreața vestea despre noua colecție, destinată tuturor femeilor, cu prilejul zilei de 8 martie.

Postarea s-a bucurat de un mare succes. După o zi, noile fotografii postate de JLo au strâns aproximativ un milion de aprecieri, precum și numeroase comentarii în care fanii o complimentează.

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez

De-a lungul timpului, Jennifer Lopez a reușit să își mențină silueta de invidiat, chiar și după ce a devenit mamă a doi copii. La cei 53 de ani, arată la fel ca în tinerețe sau...chiar mai bine. Artista a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei InStyle, care este secretul.

Sunt în cea mai bună formă a vieții mele. La 20 și 30 de ani obișnuiam fac sport, dar nu așa cum fac acum. Nu am crescut numărul antrenamentelor, ci pur și simplu mă antrenez mai intens și mai inteligent. Și nu îmi ia atât de mult timp ca în trecut”, a dezvăluit cântăreața, actrița și mama gemenilor Max și Emma.

După ce a afirmat, în repetate rânduri, că sportul și viața activă reprezintă cheia frumuseții sale, antrenorul său personal a venit cu completări. În anul 2019, el a spus că antrenamentele lui JLo includ: abdomene, flotări, fandări, precum și exerciții la aparatele pentru picioare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?