Imagini înfiorătoare cu civili israelieni luați ostatici: femei care ar fi fost abuzate sexual și bărbați bătuți | VIDEO

Imagini înfiorătoare cu civili israelieni luați ostatici: femei care ar fi fost abuzate sexual și bărbați bătuți | VIDEO

Mișcarea islamistă palestiniană Hamas, aflată la putere în Fâșia Gaza, a început să ia ostatici civili de pe străzile din Israel, în timp ce războiul ia o turnură înfricoșătoare, și i-a dus în teritoriile palestiniene.

Israelul a promis că se va răzbuna pe militanții palestinieni. FOTO Captură video

Noi imagini înfiorătoare au apărut în această după-amiază, care arată femei urcate în vehicule, pline de sânge și vânătăi.

Conform canalului de știri N12, până la 50 de israelieni au fost luați ostatici de către bărbați înarmați ai Hamas în Be'eri, în apropiere de granița cu Gaza, notează Sky News .

Postul de televiziune israelian Reshet 13 TV News a raportat, de asemenea, că gruparea a luat ostatici israelieni în orașul Ofakim.

Israelul a garantat că se va răzbuna pe militanții palestinieni după ce aceștia au lansat atacul surpriză, atenționând gruparea Hamas că a făcut o „greșeală gravă".

Cei care locuiesc în apropierea graniței Israelului cu Gaza au fost rugați să rămână în interior, iar alții au fost evacuați după ce militanții Hamas s-au infiltrat în țară. Ella, o locuitoare din Be'eri, Kibbutz, a declarat pentru Channel 12 că aude „multe focuri de armă" în apropiere, conform Daily Mail .

Un lider de rang înalt al Hamas, Saleh al-Arouri, a afirmat că mișcarea are destui ostatici pentru a obliga Israelul să-i elibereze pe toți prizonierii palestinieni.

Ministerul israelian al Apărării a transmis, totodată, că mișcarea Hamas a luat „ostatici și prizonieri de război”, conform declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare israeliene, generalul Daniel Hagari.

„Există ostatici și prizonieri de război luați de Hamas. Există, de asemenea, morți în rândul soldaților IDF. Nu avem încă un număr exact - suntem în război”, a punctat el.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

În videoclipul de mai jos, o femeie de origine israeliană poate fi văzută în timp ce este trasă de păr și forțată să urce pe bancheta din spate a unui vehiculul. Hainele acesteia sunt pline de sânge, ceea ce denotă că ar fi putut fi abuzată sexual.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?