Imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii A7, unde Umbrărescu a mobilizat 1.600 de oameni pe un singur tronson și a asfaltat deja kilometri întregi

Imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii A7, unde Umbrărescu a mobilizat 1.600 de oameni pe un singur tronson și a asfaltat deja kilometri întregi

O vizită pe teren făcută de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău a confirmat din nou evoluția spectaculoasă existentă pe porțiunile construite de UMB.

Reprezentanții DRDP au verificat două loturi construite de UMB, cel de la Buzău la Vadu Pașii și cel de la Vadu Pașii până la Râmnicu Sărat, unde s-a turnat, de altfel, și asfalt.

Iar pe ambele șantiere s-a descoperit un adevărat furnicar de oameni și de utilaje, arată sansanews.ro.

849 de oameni și 252 de utilaje lucrau pe porțiunea viitoarei autostrăzi de la Buzău la Vadu Pașii, în vreme ce pe al doilea tronson, Vadu Pașii – Rm. Sărat, erau la lucru 800 de oameni și 243 de utilaje. Practic, pe o porțiune de circa 35 de km se aflau peste 1600 de muncitori și aproape 500 de utilaje.

În cazul ambelor șantiere, stadiul lucrărilor este avansat, dat fiind termenul la care au început efectiv lucrările, adică în iarnă. Pe tronsonul 1 este un progres al lucrărilor de 12%, iar pe al doilea tronson lucrările au ajuns la 13%.

Reprezentanții DRDP au făcut publice și o serie de fotografii, mărturie a evoluției de pe cele două șantiere.

Constructorul român se ocupă de construcția unui număr de 10 loturi din cele 13 în care este împărțită autostrada, de la Buzău până la Pașcani.









Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat