Imaginile momentului/Bianca Drăgușanu și prostul lui Bădălău, din nou împreună

Imaginile momentului/Bianca Drăgușanu și prostul lui Bădălău, din nou împreună

După ce ieri Gabi Bădălău a anunțat în direct la Antena Stars că nu mai e într-o relație cu Bianca Drăgușanu și că fiecare merge pe un drum separat, iată că drumurile ”s-au intersectat” în același loc și nu, nu din întâmplare. Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi împreună din nou la un restaurant dintr-o zonă bună a Capitalei, acolo unde au petrecut, joi. Ei au ajuns undeva în jurul orei 19:00.

Înainte a sosit la local Gabi Bădălău,apoi Bianca Drăgușanu, dar nu singură, ci alături de buna sa prietenă.

Trebuie să vă mai spunem că în afara faptului că s-a văzut cu Bianca Drăgușanu și nu a mai ținut cont de nimic din ce a zis, Gabi Bădălău a încercat să se asigure că nimeni nu îi vede așa că a pus angajații la treabă.

La un moment dat din restaurant au ieșit doi bărbați și au verificat atât mașina lui Gabi Bădălău, dar și a Biancăi Drăgușanu, însă s-au uitat și în stânga și în dreapta să vadă dacă nu cumva pe urmele celor doi sunt paparazzi care ar putea să-i urmărească.

După ieșirea la restaurant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, dar și prietena ei nu au plecat pe drumuri separate, ci tot împreună, dar acum rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla mai departe.

Au plecat într-un club ”să sărbătorească”

Și ca să vedeți că încă se ascund, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să meargă într-un club de fițe din zona Herăstrău, după cum putem vedea pe Instagram, iar cei doi au ales să bea șampanie, probabil pentru a încununa împăcarea după ”o despărțire de lungă durată”.

Remarcăm că Bianca Drăgușanu nu i-a dat tag lui Gabi Bădălău, încă ea crezând că nimeni n-a aflat de ei, nimeni în afară de Spynews.ro :)



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…