„În noroi, rahat și sânge până la urechi”/Igor Ghirkin descrie ce-i așteaptă pe ruși în urma contraofensivei ucrainene

„În noroi, rahat și sânge până la urechi”/Igor Ghirkin descrie ce-i așteaptă pe ruși în urma contraofensivei ucrainene

Criminalul de război Igor Ghirkin (Strelkov), fost agent al serviciilor secrete ruse, a vorbit din nou despre viitoarea înfrângere militară a Federației Ruse în războiul împotriva Ucrainei.

Ghirkin se așteaptă ca succesul contraofensivei ucrainene să lanseze procese distructive în Rusia. El a făcut această declarație pe un blog video, în 16 iunie.

Strelkov a dat asigurări că nu împărtășește optimismul Kremlinului cu privire la contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei. Potrivit acestuia, ucrainenii nu au adus încă în luptă principalele rezerve. Și asta înseamnă că bătălia principală este încă în față.

Strelkov se așteaptă ca totul să se clarificer până la sfârșitul acestei luni.

”Toate acestea atârnă de un fir subțire de păr. Și acest păr se numește „linia frontului". Dacă inamicul îl taie, totul se va prăbuși în țara noastră. Nu numai frontul se va prăbuși, întreaga noastră statalitate, întreaga noastră putere verticală poate crăpa! În noroi, rahat și sânge până la urechi. În spate totul este în regulă: bere, sărbători, prezentări cu orice preț”, a spus criminalul de război.

El l-a numit pe dictatorul Federației Ruse Vladimir Putin „necomandantul suprem”, asigurând că nu dorește victoria în război, ci „un acord” cu Kievul.

Strelkov a mai adăugat că armata ucraineană se întărește rapid cu ajutorul partenerilor occidentali. S-a luat deja o decizie privind aprovizionarea cu avioane de vânătoare F-16, ceea ce va fi un dezastru pentru ruși.

Noncomandantul nostru suprem nu va câștiga deloc acest război din cuvinte! Și nu înțelege deloc că nu va exista niciun compromis. E oribil! Dacă inamicul sparge frontul în direcția Zaporojie, va fi un coșmar... Am auzit (la întâlnirea lui Putin cu boggerii ruși n.red.) că „totul este în regulă” la noi... Încheiem Luna a 16-a de război. Armata rusă se apără doar pasiv împotriva unui inamic superior numeric și „totul este în regulă”. El are încredere că inamicul se va așeza la masa negocierilor și va accepta termenii noștri. Cu această abordare vom pierde acest război, pur și simplu îl vom pierde. Cineva crede că va face clic pe F-16 „ca nucile”? Nu, nu vom face!, a asigurat Strelkov.

traofensivei ucrainene


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat