În Oltenia, mama proștilor e mereu gravidă! Acest dobitoc s-a legat cu lacăt de un copac, în pădure, și-a aruncat cheia!

În Oltenia, mama proștilor e mereu gravidă! Acest dobitoc s-a legat cu lacăt de un copac, în pădure, și-a aruncat cheia!

Un tânăr din Dolj s-a legat cu lanţul de un copac într-o pădure din Parâng pentru a exersa tehnici de supravieţuire. După ce a avut grijă să securizeze lanţul cu un lacăt, tânărul a aruncat cheia suficient de departe cât să n-o mai poată recupera.

Rămas fără mâncare după două zile, bărbatul a constat că supravieţuirea legat de un copac, fără hrăna, poate deveni ceva extrem de dureros. Aşa că a început să ţipe după ajutor. Finalmente, tânărul a fost salvat de salvamontişti şi de jandarmii montani, alertaţi de ciobanii care i-au auzit strigatele, relatează  Mediafax .

„Pe noi ne-au alertat ciobanii care au auzit strigăte de ajutor. L-am găsit pe un tânăr legat de un picior cu un lanţ de un copac, cu lacăt. Se pare că exersa tehnici de supravieţuire şi aruncase cheia la distanţă, astfel încât nu a putut ajunge la ea. Nu am mai întâlnit un astfel de caz”, a declarat Ovidiu Bodean.

Salvamontiştii l-au găsit pe tânăr deshidratat şi înfometat. Bărbatul a fost preluat echipaj de ambulanţă.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro