În PSD, scârbăvnicia se ia! Cliseru depune plângere penală împotriva cetățeanului care a interpelat-o în public

În PSD, scârbăvnicia se ia! Cliseru depune plângere penală împotriva cetățeanului care a interpelat-o în public

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, reacționează după ce a fost certată în public, în timp ce se afla la o terasă, de un bucureștean. Ea spune că s-a simițit amenințată și hărțuită și că a depus plângere penală împotriva bărbatului. Nu își retrage, pe de altă parte, declarațiile făcute în legătură cu protestele din 10 august.

 Declarația integrală a prefectului Capitalei:

„Astăzi s-a întâmplat un fapt de o gravitate extremă : în timp ce mă aflam la o întâlnire privată, am fost urmărită și hărțuită de o persoană necunoscută, care mi-a adresat mai multe întrebări acuzatoare, a făcut referire la o anchetă în curs a Parchetului Militar și a culminat cu atenționarea că ar trebui „să stau ascunsă și să mă gândesc de mai multe ori atunci când ies în public”.

Anunț opinia publică în legătură cu faptul că am luat decizia de a depune împotriva acestei persoane, pe care între timp am identificat-o, o plângere penală pentru amenințare și ultraj dar și o acțiune în răspundere civilă delictuală pentru atacul adus reputației mele.

Și eu, ca toți cetățenii României, doresc să se afle adevărul dar acesta nu se poate identifica decât în urma unei anchete profesioniste și nu prin amenințarea și hărțuirea proferate de persoane care nu au calitatea să investigheze.”

Bucureșteanul i-a atras atenția prefectului că dacă nu a avut nicio legătură cu violențele jandarmilor din data de 10 august ar trebui să iasă public să spună asta. „Ieșiți public și spuneți: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte”, îi spune acesta.

Speranța Cliseru i-a răspuns: „Asta am spus! Am spus. Nu sunt eu vinovată, credeți-mă!”

„Negarea dumneavoastră trebuie să fie mult mai amplă şi dezicerea dumneavoastră de PSD trebuie să fie mult mai amplă”, a continuat bărbatul.

„Aveţi răbdare că o să fie. O să fie”, a fost răspunsul prefectului Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...