Încă o demisie la „curtea” ministrului surprins în timp ce caza o subordonată în propriul apartament

Încă o demisie la „curtea” ministrului surprins în timp ce caza o subordonată în propriul apartament

După plecarea Roxanei Ciuhulescu, cea care s-a ocupat de relația cu presa pentru Ministerul Sportului a fost Eveline Păuna care a rezistat doar o lună pe acest post. Ea și-a anunțat astăzi demisia. Săptămâna trecută, Eduard Novak a fost surprins într-o ipostază greu de explicat.

"Astăzi am decis să închei colaborarea mea cu Ministerul Sportului. Vă mulțumesc tuturor celor care ați preluat mesajele din scurta mea experiență în acest proiect! Voi părăsi acest grup. Să aveți succes! Și să ne regăsim cu bine în proiecte viitoare!", a scris Eveline Păuna pe grupul jurnaliștilor acreditați la Ministerul Sportului.

Ea preluase această funcție la 21 februarie, după ce Roxana Ciuhulescu a renunțat din motive personale să se mai ocupe de relația cu presa pentru ministrul Sportului Eduard Novak.

Săptămâna trecută, Eduard Novak a fost surprins într-o ipostază greu de explicat de oricine s-ar fi ocupat de relația cu presa.

Jurnaliștii de la CanCan l-au surprins pe ministrul Sportului în timp ce se ocupa în afara programului de o subalternă pe care o cazase în apartamentul său din București. Eduard Novak, căsătorit și având trei copii, a fost mai mult decît grijuliu, timp de două zile, cu consiliera sa Ionela Roșca Nedelea.

Nici Roxana Ciuhulescu nu a mai dorit să lucreze cu Eduard Novak

În ianuarie 2022, Roxana Ciuhulescu a plecat să concureze la show-ul Survivor România.

Ministerul Sportului a acceptat atunci să-i „suspende raportul de serviciu”, astfel că ea își va putea relua jobul imediat după ce va fi eliminată din concurs.

Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu a renunțat la postul de la Ministerul Sportului.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro