Încă o ȘTIRE care DOARE! Nici Lenovo NU VREA România! A ALES Ungaria!

Lenovo a anuntat ca va transfera din Asia, catre Ungaria, o parte din productia de severe x86 si de produse de stocare pentru centre de date. Clientii si partenerii EMEA vor beneficia de un timp de livrare mai rapid, costuri de operare scazute, si de posibilitatea de configurare a de configurare a comenzilor, sustine compania. Partenerul care produce de acum sase ani pentru chinezi se numeste Flextronic, iar fabrica este la Sarvar, aproape de frontiera cu Austria. Unitatea produce PC-uri, telefoane si alte electronice, recent sarbatorit livrarea PC-ului cu numarul cinci milioane.

Productia va incepe in vara anului 2016 si va veni in completarea capabilitatilor existente de productie ale Flex pe linia de produse ThinkServer, precum si o serie de alte produse.

Una dintre unitatile de productie Flex din Ungaria, dedicata Lenovo, va produce intreaga gama de servere x86, inclusiv asamblarea sistemelor, gama completa de optiuni de stocare si retelistica si servere de tip rack complet integrate pentru configurarea sistemelor personalizate la comanda.

Flex este partener strategic al Lenovo de sase ani si este deja implicat in productia unei game de produse, inclusiv servicii de depanare pentru PC-uri, telefoane, servere ThinkServers si tablete. De fapt, unitatea Sarvar din Ungaria a fabricat si expediat recent PC-ul cu numarul 5 milioane pentru Lenovo in EMEA, se arata intr-un comunicat al companiei.

Decizia de a muta operatiunile de productie in Europa s-a bazat pe beneficiile generate de stabilirea unui centru de productie mai aproape de baza principala de clienti si parteneri a Lenovo.

Desfasurarea unui proces de productie in Uniunea Europeana va permite o optimizare de pana la cinci zile a timpului de livrare pentru clienti (in functie de tara), precum si costuri de operare mai mici (ex. costuri de transport reduse) care pot fi asociate clientilor si partenerilor. Productia de servere x86 pentru clientii EMEA va continua in China, lucru ce va permite partenerilor din acest canal sa se bucure de beneficii adaugate in materie de costuri prin utilizarea transportului maritim.

Lenovo a devenit anul trecut cel mai mare producator mondial de PC-uri, iar vanzarile companiei au fost de 48 miliarde dolari pe toate segmentele de business.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere