Încă un ministru de partea lui Tudose!

Încă un ministru de partea lui Tudose!

Încă un ministru de partea lui Tudose! Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului: Tudose a demonstrat ca cetatenii acestei tari vor sa fie condusi de un lider care le intelege problemele!
Mircea Titus Dobre, ministrul turismului, se pozitioneaza si el in favoarea premierului in batalia pentru putere din PSD, spunand ca "Mihai Tudose a demonstrat ca cetatenii acestei tari vor sa fie condusi de un lider care le intelege problemele si cauta rezolvarea corecta, fara a face jocuri politice si fara a lua decizii pripite"

Ce scrie Titus Dobre pe Facebook:

„Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România.

Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții.

Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritatea noastră este România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite. 
Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României.”

Primul ministru care s-a situat de partea șefului Guvernului a fost ministrul transporturilor, șeful PSD Constanța, Felix Stroe

Felix Stroe, ministru al Transporturilor si liderul organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre "democratizarea" puterii de decizie din PSD, adaugand ca "premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia".

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.

 E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Imi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.

Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor.

Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aibă și decizia.”, spune Stroe intr-un comunicat de presa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale