Încărcătorul și cele 15 cartușe pierdute de un polițist în prima zi de muncă, găsite la o groapă de gunoi în Ilfov

Încărcătorul și cele 15 cartușe pierdute de un polițist în prima zi de muncă, găsite la o groapă de gunoi în Ilfov

Un angajat de la o groapă de gunoi din judeţul Ilfov a sesizat poliţiştii după ce a găsit o pungă în care se afla un încărcător de pistol cu 15 cartuşe, a anunţat, joi seară, Poliţia Capitalei.

Încărcatorul a fost aruncat la gunoi de niște tineri care l-au găsit Foto IGPR

„În această seară, în jurul orei 20,30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol ce conţinea 15 cartuşe", a transmis DGPMB.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Polițistul din București a pierdut încărcătorul în prima zi de muncă

Un polițist bucureștean și-a pierdut încărcătorul de la arma de serviciu chiar în prima zi de muncă, ceea ce a dus la declanșarea unei anchete interne la Poliția Capitalei.

Sursa citată a informat că echipajul din care făcea parte polițistul începător a intervenit la un scandal. Pierderea încărcătorului nu a fost observată de polițist imediat, însă trei tineri au văzut totul. Ei au luat încărcătorul și l-au aruncat în coșul de gunoi al unei shaormerii din zonă, fără să spună nimic polițiștilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani