Incendiu Bragadiru/ Daniel Vasile, despre riscul unei explozii: Se poate crea un amestec exploziv

Incendiu Bragadiru/ Daniel Vasile, despre riscul unei explozii: Se poate crea un amestec exploziv

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru AGERPRES, că la fabrica ATIFCO din localitatea Bragadiru, unde a izbucnit joi un puternic incendiu la două hale, există riscul unei explozii ţinând cont de faptul că focul s-a extins la silozuri, iar acestea sunt încărcate cu cereale.

"Nu ştiu ce conţineau acele hale, însă în interior sunt solvenţi - diluanţi. Există riscul unei explozii ţinând cont că sunt silozuri, sunt încărcate cu cereale. Da, se poate crea un amestec exploziv", a menţionat el.

Foto: (c) Sorin LUPŞA / AGERPRES FOTO


Potrivit lui Daniel Vasile, traficul în zonă a fost blocat complet pentru a asigura intervenţia celor 20 de autospeciale ale pompierilor.

Foto: (c) Sorin LUPŞA / AGERPRES FOTO


"Este un incendiu produs la două hale la fabrica ATIFCO, din localitatea Bragadiru, chiar la Şoseaua de Centură. Incendiul a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, s-a extins şi la silozul fabricii. La incendiu au intervenit 20 de autospeciale ale pompierilor, nu sunt persoane rănite, traficul a fost blocat complet", a precizat purtătorul de cuvânt. AGERPRES/(A - autor: Sorinel Peneş, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”