Incendiu la un cămin de bătrâni din New York: un locatar a murit, un pompier este dat dispărut

Incendiu la un cămin de bătrâni din New York: un locatar a murit, un pompier este dat dispărut

Un incendiu a izbucnit marţi la un cămin de bătrâni dintr-o suburbie a oraşului New York, provocând moartea unui locatar, în timp ce un pompier este dat dispărut şi este presupus mort, a anunţat un oficial al serviciului de pompieri, relatează Reuters.

Incendiul, izbucnit la scurt timp după ora 01:00 (05:00 GMT), a cuprins jumătate din clădirea Evergreen Court Home iar unii locatari au rămas blocaţi pentru scurt timp, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii şi pompierii au reuşit să salveze 30 de locatari ai căminului, dintre care 20 au fost trimişi la un spital unde unul dintre ei a murit, a mai spus oficialul, precizând că alţii sunt în stare gravă.

Evergreen Court Home din Spring Valley, la circa 48 de km nord de New York, găzduieşte între 100 şi 125 de locatari, a mai spus el.

Un pompier este dat dispărut şi se presupune că ar fi rămas prins sub dărâmături.

Alţi doi pompieri au fost duşi la un spital local. Unul dintre ei a fost externat la scurt timp, iar celălalt a fost tratat pentru intoxicaţie cu monoxid de carbon, a mai spus el.

O investigaţie a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /