Incendiu puternic în centrul Moscovei, în apropierea a trei gări feroviare

Incendiu puternic în centrul Moscovei, în apropierea a trei gări feroviare

Un incendiu puternic a izbucnit duminică într-un mare depozit din centrul Moscovei, în apropiere de trei gări feroviare ce leagă capitala Rusiei de mai multe mari oraşe din ţară, inclusiv Sankt Petersburg (nord-vest), a anunţat Ministerul rus pentru Situaţiile de Urgenţă.

FOTO Twitter Nexta

Nori de fum negru se ridicau spre cer, contrastând cu culoarea albă a pavajului acoperit de zăpadă în faţa gărilor Iaroslavski, Leningradski şi Kazanski, transmite AFP, potrivit Agerpres .

Trenurile din aceste gări leagă mai ales capitala Rusiei de Sankt Petersburg, Kazan (700 kilometri est de Moscova) sau Vladivostok (Extremul Orient).

Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.00 GMT într-un depozit de cărămidă cu două etaje, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

În jurul orei 14.00 GMT, flăcările se extindeau pe aproximativ 2.500 de metri pătraţi ai, potrivit sursei citate.

Trei elicoptere, un tren de pompieri şi un echipaj de salvare de 80 de membri au fost trimişi la faţa locului pentru a stinge incendiul.

La rândul său, compania rusă de căi ferate (RZD) a dat asigurări că incendiul „nu ameninţă călătorii şi nu afectează funcţionarea trenurilor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...