Începe revoluția în Rusia? Un important general rus ar fi fost arestat de FSB

Începe revoluția în Rusia? Un important general rus ar fi fost arestat de FSB

Directorul reputatului site de investigații Bellingcat, Christo Grozev, spune că un important general rus a fost arestat de Serviciul Federal de Securitate.

„Trei surse independente spun că adjunctul șefului adjunct al Rosgvardia din Rusia (Garda Națională, o unitate a forțelor armate interne ale Rusiei, care a suferit pierderi enorme în Ucraina), generalul Roman Gavrilov, a fost reținut de FSB”, scrie pe Twitter Grozev , cunoscut pentru sursele sale în rândul serviciilor secrete ruse, fiind un jurnalist care a dat multe informații privind activitatea acestora și a regimului de la Kremlin, confirmate de-a lungul timpului.

„Gavrilov a lucrat anterior și în cadrul FSO, serviciul de securitate al lui Putin. Motivul reținerii este neclar: conform unei surse, el a fost reținut de către departamentul de contrainformații militare al FSB pentru 'scurgeri de informații militare care au dus la pierderi de vieți omenești', în timp ce alte două surse spun că a fost vorba de "risipirea inutilă de combustibil".

Deși este greu de ghicit ce anume va rezulta din epurarea/rocaqda de la vârful siloviki-lor (elita regimului), un lucru este clar: fără îndoială că Putin recunoaște în ce r***t adânc se află această operațiune. Adică este atât de rău încât schimbă caii la mijlocul drumului - o mare greșeală în timpul războiului”, adaugă jurnalistul Bellingcat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...