Incidentul armat de la universitatea UCLA: Un fost student și-a ucis profesorul, înainte de a se sinucide

Incidentul armat de la universitatea UCLA: Un fost student și-a ucis profesorul, înainte de a se sinucide

Autorul crimei urmate de sinucidere în campusul celebrei universități UCLA din Los Angeles (vestul Statelor Unite) este un fost student, care și-a asasinat cu sânge rece profesorul, a anunțat joi poliția locală, citată de agenția EFE.

Ucigașul, pe nume Mainak Sarkar, a publicat cu câteva luni în urmă pe rețelele de socializare mesaje împotriva profesorului William Klug , acuzându-l pe acesta din urmă că i-a furat un cod informatic pe care l-ar fi dat unei alte persoane.

Fostul student a pătruns miercuri în incinta facultății de inginerie a UCLA și l-a împușcat mortal pe Klug, profesor de Inginerie Mecanică și Aerospațială, pentru ca imediat apoi să se sinucidă cu aceeași armă .

Cât despre reproșurile fostului student la adresa profesorului, surse din cadrul universității, consultate de cotidianul Los Angeles Times, afirmă că ele sunt total neîntemeiate.

Șeful poliției din Los Angeles a declarat că între cele două trupuri neînsuflețite s-a găsit o notă, aparent lăsată acolo de criminal, dar nu a precizat conținutul acesteia.

Campusul universității a rămas miercuri închis timp de mai multe ore, în timp ce poliția locală a declarat "alertă tactică" în Los Angeles și a desfășurat sute de agenți în universitatea UCLA și în jurul ei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…