Incidentul armat de la universitatea UCLA: Un fost student și-a ucis profesorul, înainte de a se sinucide

Incidentul armat de la universitatea UCLA: Un fost student și-a ucis profesorul, înainte de a se sinucide

Autorul crimei urmate de sinucidere în campusul celebrei universități UCLA din Los Angeles (vestul Statelor Unite) este un fost student, care și-a asasinat cu sânge rece profesorul, a anunțat joi poliția locală, citată de agenția EFE.

Ucigașul, pe nume Mainak Sarkar, a publicat cu câteva luni în urmă pe rețelele de socializare mesaje împotriva profesorului William Klug, acuzându-l pe acesta din urmă că i-a furat un cod informatic pe care l-ar fi dat unei alte persoane.

Fostul student a pătruns miercuri în incinta facultății de inginerie a UCLA și l-a împușcat mortal pe Klug, profesor de Inginerie Mecanică și Aerospațială, pentru ca imediat apoi să se sinucidă cu aceeași armă.

Cât despre reproșurile fostului student la adresa profesorului, surse din cadrul universității, consultate de cotidianul Los Angeles Times, afirmă că ele sunt total neîntemeiate.

Șeful poliției din Los Angeles a declarat că între cele două trupuri neînsuflețite s-a găsit o notă, aparent lăsată acolo de criminal, dar nu a precizat conținutul acesteia.

Campusul universității a rămas miercuri închis timp de mai multe ore, în timp ce poliția locală a declarat "alertă tactică" în Los Angeles și a desfășurat sute de agenți în universitatea UCLA și în jurul ei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina