INCREDIBIL! Antena 3 transmite lansarea cărții lui Rușanu! B1 îl difuzează pe Băsescu și RTV vorbește despre abuzurile în Justiție!

INCREDIBIL! Antena 3 transmite lansarea cărții lui Rușanu! B1 îl difuzează pe Băsescu și RTV vorbește despre abuzurile în Justiție!

Incredibil! Ce transmit tv-urile de stiri la aceasta ora: Antena 3 da live de la lansarea cartii scrise in arest de Rusanu / RTV - emisiune despre abuzurile Justitiei / Digi 24 - jurnal de stiri / B1 - Basescu, dezvaluiri despre presupusele abuzuri ale justitiei / Realitatea - dezbatere despre gratierea coruptiei, transmisii din Piata Victoriei

UPDATE 20.23: La aceasta ora, nici un post TV de stiri nu transmite si nu vorbeste despre protestul din Piata Victoriei

UPDATE 20.03: Ce transmit TV-urile de stiri in seara protestelor: RTV - Ponta despre abuzurile procurorilor / Antena 3 - presupusa fraudare a alegerilor 2009 / Realitatea TV - licitatii dubioase la Ploiesti / Digi 24 - Jaful de la CFR Marfa / B1 - Basescu: Daca as fi presedinte, as promulga gratierea

Inflatie de VIP-uri la lansarea cartii lui Rusanu despre viata in arest: Tariceanu, Nastase, Ponta si  Crin Antonescu

Adrian Nastase (condamnat pentru coruptie), Calin Popescu Tariceanu (trimis in judecata pentru marturie mincinoasa) si Victor Ponta (inculpat pentru fapte de coruptie) sunt cateva dintre personajele publice care au participat miercuri la lansarea cartii lui Dan Radu Rusanu despre experienta lui in arest preventiv. Si Crin Antonescu a participat la lansare, potrivit stiripesurse.ro. Toti au denuntat presupuse abuzuri ale justitiei, iar Rusanu a fost la un pas sa planga in timpul discursului incheiat cu indemnul catre participanti sa ciocneasca un pahar de sampanie.

Rusanu si-a tiparit cartea la Editura RAO si a lansat-o la una dintre cele mai prestigioase institutii de cultura - Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Dan Radu Rusanu, fost lider PNL, a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie ASF - Carpatica. El a stat 4 luni in arest preventiv. Ca urmare a procesului si detentiei, a scris o carte despre presupusele abuzuri ale sistemului de justitie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia