Incredibil până unde merge tupeul! Judecat pentru moartea lui Bogdan Gigină, Gabriel Oprea a fost primit în sindicatul polițiștilor

Incredibil până unde merge tupeul! Judecat pentru moartea lui Bogdan Gigină, Gabriel Oprea a fost primit în sindicatul polițiștilor

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea este, de la data de 15 iulie 2018, membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise, informează Mediafax. Oprea este judecat pentru moartea polițistului Bogdan Gigină.

”Domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit la data de 15 iulie 2018 cu mai mulți lideri de sindicate din poliție și a fost acceptat ca membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise”, a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, Christian Ciocan, directorul de comunicare al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România.

Întrebat dacă faptul că fostul ministru este cercetat într-un dosar în care se anchetează moartea polițistului Bogdan Gigină afectează imaginea sindicatului, Ciocan a răspuns: „Domnul Oprea a făcut foarte multe lucruri bune pentru Poliția Română, așa cum au făcut și alți miniștri, precum Ursu sau Blaga”.

Ciocan a mai precizat că în prezent fostul ministru Gabriel Oprea beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Oprea a fost trimis în judecată în luna mai, în dosarul în care este cercetat pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină. Alături de el a fost trimis şi administratorul firmei care executa lucrările, precum şi societatea. În această cauză, procurorii DNA îl acuză pe Gabriel Oprea de ucidere din culpă. "Acest dispozitiv, asigurat de către Brigada de Poliţie Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, era format dintr-un motociclist rutier (victima Gigină Bogdan-Cosmin) şi un echipaj format dintr-un ofiţer şi un agent de poliţie aflaţi într-un autoturism de poliţie rutieră. Acest dispozitiv preceda în trafic autoturismul în care se afla ministrul Oprea Gabriel. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa situată în cartierul Cotroceni", susţin procurorii.

Sursa: HotNews


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...