India: 11 persoane au murit după ce un cablu de înaltă tensiune a căzut peste o mulțime de protestatari

India: 11 persoane au murit după ce un cablu de înaltă tensiune a căzut peste o mulțime de protestatari

Gloanțele trase de poliție pentru a dispersa o mulțime de protestatari în statul indian Assam au lovit un cablu de înaltă tensiune, care a căzut peste manifestanți, ucigând 11 persoane, a informat luni poliția locală, citată de DPA.

Incidentul a survenit în momentul în care polițiștii încercau să disperseze un grup de protestatari care asediau o secție de poliție din districtul Tinsukia, a indicat agenția de știri IANS.

Protestatarii doreau ca poliția să le predea cinci persoane arestate pentru crimă, pe care doreau să le pedepsească, a explicat un oficial al poliției locale.

Atunci când mulțimea a devenit violentă și a început să arunce cu pietre, poliția a tras în aer pentru a dispersa manifestanții. Gloanțele au lovit însă un cablu de energie electrică, care a căzut peste protestatari, omorând pe loc nouă și rănind alți 12. Două persoane au murit ulterior la spital.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...