Indonezia: Bali se redeschide vizitatorilor din unele ţări pe 14 octombrie

Indonezia: Bali se redeschide vizitatorilor din unele ţări pe 14 octombrie

Insula indoneziană Bali se va redeschide vizitatorilor din unele ţări la 14 octombrie, pe fondul scăderii numărului de cazuri de coronavirus, a declarat luni un înalt oficial local, potrivit DPA.

Zborurile către Bali vor fi reluate din mai multe ţări, printre care China, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite, Japonia şi Noua Zeelandă, a precizat Luhut Pandjaitan, oficialul care se ocupă de gestionarea răspunsului la pandemie.

"Toţi vizitatorii străini trebuie să prezinte dovada că au rezervat cazare pentru o perioadă de carantină de cel puţin opt zile", le-a declarat Pandjaitan reporterilor.

Indonezia a relaxat treptat restricţiile impuse pentru a preveni răspândirea COVID-19 după ce o creştere a cazurilor de coronavirus a pus la grea încercare spitalele în lunile iunie şi iulie.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, numărul zilnic de cazuri a scăzut constant, ajungând sub pragul de 1.000 pe zi.

Cu 270 de milioane de locuitori, Indonezia, a patra ţară cu cea mai mare populaţie din lume, a înregistrat 4,2 milioane de cazuri de coronavirus şi peste 142.000 de decese asociate acestei boli.

Luni, ţara a raportat 922 de cazuri de COVID-19 şi 88 de decese.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Simona Tatu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”