Indonezia: Francezul suspectat că a molestat sexual peste 300 de minore a murit în urma tentativei de sinucidere (poliţia)

Indonezia: Francezul suspectat că a molestat sexual peste 300 de minore a murit în urma tentativei de sinucidere (poliţia)

Un francez în vârstă de 65 de ani, încarcerat de luna trecută la Jakarta pentru că ar fi abuzat sexual peste 300 de minore, a murit la trei zile după ce a încercat să se sinucidă, a anunţat luni poliţia indoneziană, transmite dpa.

Francezul Francois Camille Abello a decedat duminică seara la spital, unde era tratat după ce se spânzurase cu un cablu în urmă cu trei zile, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Jakarta, Yusri Yunus.

'Şi-a înconjurat cablul în jurul gâtului şi şi-a folosit greutatea corpului pentru a încerca să se sinucidă', a spus Yusri, într-o conferinţă de presă.

Poliţia a comunicat săptămâna trecută că Abello a molestat sexual 305 fete cu vârste între 10 şi 17 ani, majoritatea copii ai străzii, după ce le-a promis cariere în modelling.

Conform poliţiei, bărbatul le invita pe fete într-un hotel din Jakarta şi le plătea cu sume între 250.000 şi 1 milion de rupii (între 17 şi 69 de dolari) pentru a întreţine relaţii sexuale cu el în timp ce erau filmate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”