Influencer arestat după ce a intrat în spațiul aligatorilor și s-a filmat. „A fost o idioțenie” VIDEO

Influencer arestat după ce a intrat în spațiul aligatorilor și s-a filmat. „A fost o idioțenie” VIDEO

În goana după faimă, un influencer și-a pus viața în pericol și a ajuns în arest. El a fost săltat de polițiști, după ce a filmat un videoclip într-o expoziție de aligatori. Tânărul mai este acuzat și de alte infracțiuni.

Jacob Pursifull a fost arestat FOTO Captură video

Jacob Pursifull, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat de poliția din Tampa, Florida, pe data de 5 iunie. Împreună cu doi prieteni, el s-a filmat sărind în expoziția de aligatori din Busch Gardens. El s-a filmat în habitatul închis al animalelor, pe 1 iunie, apoi a urcat videoclipul pe rețelele de socializare. Totul pentru a-și crește audiența, potrivit Yahoo! News .

Arestat în goana după urmăritori

Tânărul a putut fi găsit, foarte ușor, de oamenii legii, chiar dacă a șters videoclipurile de pe conturile sale.

Potrivit paginilor YouTube și TikTok ale lui Jacob Pursifull, el încearcă să obțină mai mulți urmăritori, prin diverse videoclipuri cu farse. În descrierea paginii sale de TikTok spune „Drumul către 10.000 abonați”, iar canalul său de YouTube, „Jupa6” prezintă titluri video precum „Am fost atacat!” și „APROAPE AM MURIT...” Laolaltă, are mai puțin de 8.000 de urmăritori.

Martorii s-au arătat șocați de gestul băiatului. Mulțimea îi striga cât este de periculos ce face și să iasă ce acolo. Pe de altă parte, în ciuda pericolului la care era expus, lui părea să îi ardă de șotii.

O altă Karen sălbatică, strigă el, la un moment dat, cu un fals accent australian.

Nu este nimic la care cineva ar trebui să se uite [și să spună]: „Uau, a fost grozav”, pentru că nu a fost. A fost o prostie”, a declarat fondatorul Wildlife Rescue and Rehabilitation, Vernon Yates, pentru un post de televiziune local.

Tânărul, acuzat și de alte infracțiuni

De atunci, Jason Pursifull a fost, de asemenea, acuzat de furt. În prezent, este reținut la închisoarea Orient Road din Tampa, cauțiunea sa ridicându-se la 8.500 de dolari.

Yates a subliniat că o parte a problemei este că, dacă tânărul ar fi fost atacat de unul dintre aligatori, reptila ar fi trebuit ucisă. Se pare că aligatorii din incintă au o lungime de până la 4,5 metri și cântăresc aproximativ 450 de kilograme.

Busch Gardens a spus că Pursifull a încălcat politica parcului și că trebuie să fi sărit peste două garduri pentru a intra în interiorul habitatului, încălcând mai multe semne care afirmă, în mod explicit, că este o zonă cu acces restricționat. Reprezentanții parcului tematic au spus, de asemenea, că echipele de securitate și îngrijire a animalelor au reacționat imediat și niciun spectator sau animal nu a fost rănit.

Suntem recunoscători să auzim că indivizii implicați în intrarea ilegală într-unul dintre habitatele noastre animale au fost arestați recent și se confruntă cu acuzații pentru acțiunile lor periculoase. Siguranța și bunăstarea oaspeților, angajaților și animalelor noastre, a declarat un purtător de cuvânt al Busch Gardens.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...