Info. Cu ce a șantajat Dragnea RCS&RDS pentru a îngenunchea Digi 24

Info. Cu ce a șantajat Dragnea RCS&RDS pentru a îngenunchea Digi 24

Info. Cu ce a șantajat Dragnea RCS&RDS pentru a îngenunchea Digi 24? Simplu, cu falimentul! Acesta a fost prețul plătit de Zoltan Teszari pentru a-și salva afacerea de la faliment, spun surse din PSD. A scopit Digi 24. Mai mult, l-a pus la dispoziția lui Dragnea, personal. Aceleași surse din PSD mai spun că emisiunea în care l-au invitat a fost o hachiță a lui Dragnea, „să vadă toți haștagii cum se dă muie”. Teszari a primit pur și simplu o listă de la Dragnea cu cei pe care-i vrea dați afară. Pe față, fără nicio fereală. Tot din aceleași motive au dispărut și știrile aproape zilnice de la Digi cu Firea. Cu ce l-au prins pe Teszari în menghină? Sursele din PSD vorbesc despre 1000 de km de fibră optică trasă fără autorizații în București. Plus peste 150 de localități cu fibră trasă fără autorizații pe stâlpii Electrica. Tăierea fibrei ar băga RCS&RDS în faliment în 24 de ore. Datoriile curente ale companiei depășesc la ora actuală 600 de milioane de euro! Numai în 2023 au de plătit o tranșă de 350 milioane de euro!



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...