Info. Dezvăluirile RISE Project au legătură cu un dosar aflat în lucru la DNA!

Info. Dezvăluirile RISE Project au legătură cu un dosar aflat în lucru la DNA!

Info. Dezvăluirile RISE Project au legătură cu un dosar aflat în lucru la DNA! Informația va fi confirmată de DNA în cursul zilei de marți.

Cele mai relevante informații din primul episod „Valiza TelDrum”:

- Fiul lui Dragnea folosea banii TelDrum ca să-și plătească datorii personale, ca să nu afle taică-su. Ca să se poată scoate banii din firmă, a livrat o factură pentru uleiuri de mașină.

- Fiul lui Liviu Dragnea și-a tunat mașina tot pe banii TelDrum – 78.000 de euro.

- Nicoleta Pene, director comercial la TelDrum, ținea contabilitatea firmelor în care sunt implicați fiul și finul lui Dragnea.

- Mama Nicoletei Pene, pensionara Florența Biolan, apare în documente cu tranzacții tare suspecte. Dintr-un extras al contului său în care își primește pensia, rezultă că aceasta depune regulat (uneori în zile consecutive) sume în numerar între 20.000 și 40.000 de lei (deci sub plafonul de 10.000 de euro peste care se raportează la Spălarea Banilor), după care virează acești bani către firma lui Mugurel Gheorghiaș, zis „Melcul”, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea și primul proprietar al TelDrum după privatizare, dar care acum, cel puțin oficial, nu mai are nicio legătură cu TelDrum. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...