Info. Se declanșează tăvălugul DNA la PSD! Au început să se dea în gât! Cică e festival la Olt și urmează Teleormanul!

Info. Se declanșează tăvălugul DNA la PSD! Au început să se dea în gât! Cică e festival la Olt și urmează Teleormanul!

Info. Se declanșează tăvălugul DNA la PSD! Au început să se dea în gât! Cică e festival la Olt și urmează Teleormanul! La Olt, războiul s-a declanșat imediat după europarlamentarele din 26 mai. Și a fost generat de chemarea în secret de către Viorica Dăncilă, la sediul guvernului, a fraților Ciocan. Cu care a discutat preluarea frâielor organizației PSD de la Olt, pe motiv că Paul Stănescu n-a tras cu partidul la alegeri. La Dăncilă au ajuns fotografii cu Paul Stănescu chefuind chiar în ziua alegerilor.

Cum afacerile fraților Ciocan și ale clanului Stănescu sunt legate aproape ombilical, scandalul a căpătat rapid accente dramatice. Mai ales după ce Paul Stănescu a aflat că Ciocanii au căutat să-l atragă de partea lor pe fostul cuscru al lui Stănescu, pe numele căruia ar figura acum mai multe afaceri ale fostului ginere. Știți, cel încornorat de vărul său primar, băiatul lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu.

Cam de o lună a intrat în acest război și Darius Vâlcov, care i-a propus Vioricăi Dăncilă o soluție de compromis, pentru a nu risca, ca tocmai în buza campaniei electorale, una dintre dintre tabere să părăsească partidul. Așa a intrat în scenă Mihai Fifor. Pe care Dăncilă ar fi urmat să-l pună președinte interimar la Olt după ce dizolva actualul BPJ. Vâlcov chiar a chemat mai mulți primari influenți din Olt la el la birou, în sediul din Ion Ionescu de la Brad, pentru a semna contractele pe FDI, acum o săptămână și ceva. Văzându-se atacat din toate  părțile, Stănescu a organizat un simulacru de realegere a sa în fruntea PSD Olt chiar în ziua în care ar fi avut informații că Dăncilă vrea să dizolve BPJ-ul. Știți, comunicatul ăla în care se spunea că a fost votat de 153 de oameni din ... 152 prezenți!

Dări în gât la DNA prin interpuși

Din informațiile noastre, atât Ciocanii, cât și Stănescu, și-au făcut plângeri la DNA. Prin interpuși. Dar cu date și copii după documente. Însă nu pe afacerile comune. Pe terți. Ciocanii sunt dați în gât, conform surselor noastre, cu o adevărată bombă. Care duce la rectorul Universității Politehnice București, Mihnea Costoiu, dar și la protectoarea acestuia, și chiar intimă un timp spun gurile rele, Ecaterina Andronescu. Practic, spun documentele, firmele fraților Ciocan au avut exclusivitate în ultimii ani pe tot ce a însemnat rebilitări sau reparații la căminele studențești ale Politehnicii.

Urmează Teleormanul

Cică același tipar ca la Olt ar fi și la Teleorman. Între oamenii Vioricăi Dăncilă și cei ai lui Dragnea și Carmen Dan. Dăncilă, prin intermediul soțului, ar fi primit mai multe mape cu documente despre afacerile familiei Dragnea, provenite de la oameni de afaceri aduși în pragul falimentului de băiatul lui Dragnea. Dăncilă le-ar fi transmis că ea nu-i poate ajuta, dar, dacă nu le este frică, să se ducă la DNA. Despre acest lucru a aflat Carmen Dan, care, într-o întâlnire de dată recentă, a făcut-o cu ou și cu oțet, numind-o între altele, „trădătoare nenorocită”. N-au fost întâmplătoare informațiile date pe surse presei că fosta „vecină” de apartament a lui Dragnea urma să voteze moțiunea de cenzură...

Oameni buni, PSD se va prăbuși urât de tot. Să nu credeți în poveștile că vor reveni. Căcat. Ei încă nu s-au trezit din drogul Puterii. O să vedeți... Mai ales după ce le dispare din schemă Secția Specială, cea mai stalinistă instituție care a funcționat în România. Puțini români au realizat asta...



frații Ciocan


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...