Informație-BOMBĂ! Momente ȘOCANTE în sediul Guvernului, marți după-amiază! Proasta României, criză de isterie după ce Stănescu a refuzat să demisioneze!

Informație-BOMBĂ! Momente ȘOCANTE în sediul Guvernului, marți după-amiază! Proasta României, criză de isterie după ce Stănescu a refuzat să demisioneze! Țipetele s-au auzit pe holurile Guvernului, spun surse care au asistat la incident. Stănescu a părăsit sediul Guvernului șocat de atitudinea premierului României. Incidentul a avut loc, spun sursele noastre, după ora 16.00. Iar Viorica Dăncilă, presată mai mult ca sigur de Dragnea, a încercat să-l convingă pe Paul Stănescu să-și dea demisia din funcția de ministru al Dezvpltării, dar și din cea de vicepremier.

Conform unor surse din anturajul său, în cursul zilei de miercuri Paul Stănescu ar urma să-și depună demisia din funcțiile ocupate în guvern. Nu este clar în acest moment dacă o va face înaintea sau în timpul ședinței CEx de la ora 17.00. Dacă Paul Stănescu nu va demisiona în cursul zilei de miercuri, spun aceleași surse, s-ar putea ca în următoarele două săptămâni să asistăm la căderea Guvernului Dăncilă.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!

5 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…