Informație-BOMBĂ! Momente ȘOCANTE în sediul Guvernului, marți după-amiază! Proasta României, criză de isterie după ce Stănescu a refuzat să demisioneze!

Informație-BOMBĂ! Momente ȘOCANTE în sediul Guvernului, marți după-amiază! Proasta României, criză de isterie după ce Stănescu a refuzat să demisioneze!

Informație-BOMBĂ! Momente ȘOCANTE în sediul Guvernului, marți după-amiază! Proasta României, criză de isterie după ce Stănescu a refuzat să demisioneze! Țipetele s-au auzit pe holurile Guvernului, spun surse care au asistat la incident. Stănescu a părăsit sediul Guvernului șocat de atitudinea premierului României. Incidentul a avut loc, spun sursele noastre, după ora 16.00. Iar Viorica Dăncilă, presată mai mult ca sigur de Dragnea, a încercat să-l convingă pe Paul Stănescu să-și dea demisia din funcția de ministru al Dezvpltării, dar și din cea de vicepremier.

Conform unor surse din anturajul său, în cursul zilei de miercuri Paul Stănescu ar urma să-și depună demisia din funcțiile ocupate în guvern. Nu este clar în acest moment dacă o va face înaintea sau în timpul ședinței CEx de la ora 17.00. Dacă Paul Stănescu nu va demisiona în cursul zilei de miercuri, spun aceleași surse, s-ar putea ca în următoarele două săptămâni să asistăm la căderea Guvernului Dăncilă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

4 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

5 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…