Informație. Dăncilă le-a cerut în CEx baronilor PSD să propună secretari de stat la Justiție!

Informație. Dăncilă le-a cerut în CEx baronilor PSD să propună secretari de stat la Justiție!

Informație. Dăncilă le-a cerut în CEx baronilor PSD să propună secretari de stat la Justiție! Oameni buni, voi realizați ce înseamnă asta? Să vină Arsene, Oprișan, Bădălău, Buzatu și alte hidoșenii cu propuneri pentru secretari de stat la Ministerul Justiției? 

Mai mult, actuala ministresă i-a propus niște nume premierului și le-a refuzat! Informația a fost furnizată de o jurnalistă foarte bine informată pe zona PSD, Adriana Duțulescu!

„Relația partidului cu ministrul Justiției, Ana Birchall, este extrem de rece, după ce aceasta și-ar fi informat colegii că nu acceptă secretari de stat din cadrul partidului și premierul Dăncilă nu a semnat propunerile făcute de ea pentru aceste posturi încă de acum o lună. 

Ba chiar la ședința CEX desfășurată miercuri la Vila Lac, premierul Dăncilă a cerut baronilor prezinți să îi prezinte propuneri din PSD pentru posturile de secretar de stat de la Ministerul Justiției, susțin surse participante la discuții. 

Există de mai multă vreme nemulțumiri ale liderilor PSD legate de refuzul Anei Birchall de a promova la ministerul Justiției oameni de partid sau propuși de partid. Birchall a respins categoric implicarea PSD în minister, susțin sursele citate, fapt care i-a atras furia colegilor.”, a scris Adriana Duțulescu pe  Digi24.ro .

----------------------------

NOTĂ: Ne bate la cap unul că poza e a lui... Na, mă, acum ești mulțumit? Uite, acum ai apărut și în Comisarul....



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”