Informație. Dăncilă REFUZĂ să semneze amnistia și grațierea! Dragnea vrea să-l suspende pe președinte ca să se pună prim-ministru!

Informație. Dăncilă REFUZĂ să semneze amnistia și grațierea! Dragnea vrea să-l suspende pe președinte ca să se pună prim-ministru!

Informație. Dăncilă REFUZĂ să semneze amnistia și grațierea! Dragnea vrea să-l suspende pe președinte ca să se pună prim-ministru! Viorica Dăncilă le-a spus duminică, înaintea Consiliului Național, lui Dragnea și Tăriceanu, că nu va semna o ordonanță de amnistie și grațiere. La discuție a fost prezent, între alții, și ministrul Justiției, Tudorel Toader. Căruia Dragnea i-a spus să întocmească documentele, că pentru restul răspunde el.

Sursa noastră spune că discuția a fost foarte tensionată, Dragnea adresându-i-se de mai multe ori lui Iordache, căruia-i zicea: Ți-am spus eu că așa se va întâmpla și nu m-ai crezut! Dragnea, spune sursa noastră, va apela la Planul 2. Adică suspendarea președintelui, înlocuirea cu Tăriceanu, căderea Guvernului și preluarea puterii. Așa cum deja a lăsat să se înțeleagă din discursul de duminică. Amenințarea cu punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a președintelui a fost doar preambulul. În realitate nu se va întâmpla asta. Dragnea și Tăriceanu știu că nu mai au de mult două treimi din voturile din Parlament, adică numărul necesar pentru a-l îndepărta pe președinte în acest mod. 

„Cine îl cunoaște pe Dragnea și-ar fi dat seama că duminică el a atacat-o non-stop pe Dăncilă, anunțând practic despărțirea de ea”, spune sursa noastră.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

5 Așa o fi?