Informație. Dragnea, ședință cu gașca la sediul PSD din Băneasa! Marți noapte spre miercuri a dormit la Scroviștea, cu țiitoarea!

Informație. Dragnea, ședință cu gașca la sediul PSD din Băneasa! Marți noapte spre miercuri a dormit la Scroviștea, cu țiitoarea!

Info. Dragnea, ședință cu gașca la sediul PSD din Băneasa! Marți noapte spre miercuri a dormit la Scroviștea, cu țiitoarea! Da, oameni buni, Dragnea a plecat acasă încă de marți seară!

Liviu Dragnea a avut azi prima apariţie după misterioasa internare în spital. Nici astăzi nu ştim exact unde s-a tratat pentru durerile de spate, care a fost diagnosticul, care e tratamentul primit şi ce i-au recomandat medicii. Ce ştim cu siguranţă e că CEx-ul PSD menit să definitiveze lista de candidaţi pentru europarlamentare s-a amânat de azi pentru începutul săptămânii viitoare.

Potrivit informaţiilor noastre, astăzi a şi avut loc o şedinţă de partid, la sediul PSD din Băneasa, cunoscut drept cartierul general al lui Darius Vâlcov.

Lista pentru europarlamentare a fost principalul subiect discutat de gașca lui Dragnea.

De altfel, Liviu Dragnea a convocat pentru luni o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care candidaţii vor fi validaţi. 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...