Informație. PSD 2(Ponta) a votat cu PSD 1(Dragnea) la alegerea președintelui AEP. Dracul, și vopsit, tot drac rămâne, oameni buni!

Informație. PSD 2(Ponta) a votat cu PSD 1(Dragnea) la alegerea președintelui AEP. Dracul, și vopsit, tot drac rămâne, oameni buni!

Informație. PSD 2(Ponta) a votat cu PSD 1(Dragnea) la alegerea președintelui AEP. Dracul, și vopsit, tot drac rămâne, oameni buni! O știre care miercuri a trecut aproape neobservată: alegerea președintelui Autorității Electorale Permanente (AEP). Asta deși marți Opoziția anunțase că s-a unit pentru a susține un candidat împotriva propunerii susținute de coaliția PSD/ALDE. Ieri, în Parlament, scor zdrobitor înregistrat de candidatul PSD/ALDE! Constantin Mitulețu a fost ales miercuri de Parlament în funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), obținând 252 de voturi „pentru”. Candidatul opoziției, Marian Muhuleț, a fost votat doar de 127 de senatori și deputați. Pentru alegere era nevoie de doar 233 de voturi.

De unde scorul atât de mare, chiar și în condițiile în care cu PSD/ALDE au votat și UDMR și Minoritățile? De la PSD 2, bineînțeles! Care a votat în bloc cu frații mai mari. Sângele apă nu se face, oameni buni! Mai ales sângele de pesedist! 

Dracul, și vopsit, tot drac rămâne, oameni buni!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”