Informație-ȘOC! Rogozin susţine că Meleşcanu a vrut să zboare cu escală la Moscova, dar s-a răzgândit

Informație-ȘOC! Rogozin susţine că Meleşcanu a vrut să zboare cu escală la Moscova, dar s-a răzgândit

Rogozin susţine că Meleşcanu a vrut să zboare cu escală la Moscova, dar s-a răzgândit
Ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, a vrut să zboare cu escală la Moscova, dar a ales alt traseu, a declarat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, fără a preciza unde şi când a vrut să zboare şeful diplomaţiei de la Bucureşti, relatează RIA. Declaraţia a fost făcută după ce autorităţile române i-au interzis vicepremierul rus să survoleze spaţiul aerian al ţării, în drum spre Republica Moldova.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya-24, Rogozin a acuzat Romania ca este o "marioneta a Statelor Unite". El a precizat ca, in perioada in care a servit ca ambasadorul al Rusiei la NATO, el a observat realitatea politica romaneasca.

"Sunt unii dintre cei mai buni instigatori ai tuturor campaniilor antiruse, impreuna cu balticii si britanicii. Deci la astfel de lucruri putem sa ne asteptam de la ei", a subliniat oficialul rus.

El crede ca un grup mic de persoane, cu diferite interese, se afla in spatele incidentului de vineri. "Acesta este, in primul rand, o grupare mafiota care se afla in spatele Guvernului moldovean si care intelege ca are probleme grave cu legea, deci trebuie sa fie in linie cu Occidentul. Adica, s-a aflat in spatele organizarii provocarilor impotriva artistilor si pacificatorilor nostri care mergeau la aniversarea operatiunii de mentinere a pacii din Transnistria", a adaugat el, citat de TASS, potrivit News.ro.

Intrebat despre posibile masuri de raspuns, Rogozin a subliniat ca sanctiunile vor fi aplicate "la momentul si locul potrivit" si a insistat ca Rusia "stie cum sa raspunda".



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”