INFOTRAFIC: La această oră nu mai sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis

INFOTRAFIC: La această oră nu mai sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis

Centrul INFOTRAFIC a anunțat duminică, la ora 16:30, că nu mai sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Zonele unde este oprită circulația / Foto: Captură video CNAIR

Totuși, din cauza condițiilor meteorologice, circulația este oprită pe mai multe tronsoane ale drumurilor naționale.

„Circulaţia este închisă însă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - limita cu judeţul Brăila; DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, judeţul Vrancea. Traficul este restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone) pe DN 22 limită judeţul Buzău – municipiul Brăila şi DN 2B municipiul Brăila - limită judeţul Buzău. Traficul restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone) pe DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa şi DN 2B municipiul Buzău – limită judeţul Brăila. Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră”, a precizat INFOTRAFIC.

Reprezentanții instituției le cer șoferilor să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să nu plece la drum fără anvelope de iarnă.

„Luați în considerare că rafalele de vânt modifică ținuta de drum a autovehiculelor, astfel că reduceți viteza la intrările/ieșirile în/din zonele împădurite și la intersectările cu autovehicule de mare tonaj!”, mai precizează sursa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!