Infotrafic: Trafic intens pe Valea Prahovei; aglomeraţie şi pe A1 Deva - Nădlac, în judeţul Timiş

Infotrafic: Trafic intens pe Valea Prahovei; aglomeraţie şi pe A1 Deva - Nădlac, în judeţul Timiş

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează joi seară că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploieşti - Braşov.

Potrivit sursei citate, se circulă în coloană pe raza staţiunilor montane Poiana Ţapului, Buşteni, Azuga, până la limita cu staţiunea Predeal.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, arată sursa citată.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poate fi folosită ruta alternativă: Ploieşti - Cheia - DN 1A - Braşov şi retur.

Valori ridicate de trafic se înregistrează joi seara şi pe autostrada A1 Deva - Nădlac, în judeţul Timiş.

Centrul INFOTRAFIC informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva - Arad, la nodul rutier din localitatea Margina, judeţul Timiş, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 68A Margina - Coşeviţa a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!