Infotrafic: Trafic restricționat pe DN1 pe prima bandă a sensului de mers către București

Infotrafic: Trafic restricționat pe DN1 pe prima bandă a sensului de mers către București

Traficul este restricționat duminică seara pe DN1 pe prima bandă a sensului de mers către București urmare a producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme la kilometrul 99+600 de metri, în localitatea Nistorești, județul Prahova.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române precizează că se circulă pe banda a doua, valorile de trafic fiind ridicate, estimându-se ca în aproximativ 30 de minute circulația rutieră să fie reluată și pe banda restricționată.

"Cauza producerii accidentului a fost intrarea pe contrasens de către primul autoturism și coliziunea cu celelalte două care circulau regulamentar, impact în urma căruia a rezultat o persoană rănită ușor", se mai arată în comunicatul Infotrafic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...