Ingredientul din crenvurști despre care nu știai. Te vei gândi mai bine înainte să cumperi acest produs

Ingredientul din crenvurști despre care nu știai. Te vei gândi mai bine înainte să cumperi acest produs

Crenvurștii sunt dintre cele mai populare produse și sunt nelipsiți de pe mesele românilor. Însă puțini știu ce conțin aceștia, pe lângă ingredientele obișnuite. Ingredientul s-ar putea să ne facă să ne gândim de duă or înaonte de a-l mai cumpăra.

Crenvurștii conțin foarte mută sare FOTO 123RF

Crenvurștii sunt nelipsiți din orice bucătărie românească, atât pentru că sunt foarte gustoși, cât și pentru că pot fi gătiți foarte rapid și sunt hrănitori. Însă, deși sunt atât de comuni printre români, puțini sunt cei car au stat să citească tot ce scrie pe eticheta lor la conținut. Poate că dacă am citit tot ce scrie la capitolul Ingrediente, nu ne-am ma grăbi să-i cumpărăm atât de ușor.

Trebuie să știm că rareori, crenvurștii conțin mai mult de 10% carne. Ba mai mult, poate exista situația în care acest produs este vândut ca fiind din carne de porc , deși, în principal, el conține carne de pui!

Ce conțin crenvurștii

Pe lângă carnea pe care o au în diferite procente care pot varia de la marcă la marcă, banalii crenvurștii au un conținut surprinzător de mare de apă! Mai precis, aceștia conțin undeva în jur de 58% apă, aceasta fiind al doilea ingredient ca importanță , după carne. După apă vine sarea, care se găsește în crenvruști într-un procentaj uriaș. Este bine de știut că excesul de sare duce, în timp, la diferite afecțiuni cardiovasculare.

Citește toată știrea pe Click!.ro și află care este procentul de sare pe care îl conțin crenvurștii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?