Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concurs peste 1.800 de posturi pentru soldaţi profesionişti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concurs peste 1.800 de posturi pentru soldaţi profesionişti

„Aceştia vor parcurge stagii de pregătire specifice, premergător participării efective în misiunile operative destinate salvării de vieţi”, precizează IGSU, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, locurile pentru această categorie profesională sunt alocate atât inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă/al municipiului Bucureşti-Ilfov, cât şi Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Boldeşti, Centrului Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă, Depozitelor de rezervă proprii Mizil, Şinca-Veche, Tecuci şi Bazei pentru Logistică a IGSU.

Anunţurile de concurs vor fi afişate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi pe website-urile inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă/al municipiului Bucureşti-Ilfov.

„Urmăreşte secţiunea CARIERĂ pentru identificarea funcţiei care ţi se potriveşte şi condiţiile care trebuie îndeplinite pentru fiecare post. Documentează-te şi aplică! Eşti binevenit în frumoasa echipă a pompierilor salvatori”, transmite IGSU.

Luni, instituţia anunţase că scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, dintre care 1.000 sunt pentru încadrarea subofiţerilor conducători auto lângă structurile de intervenţie şi 577 pentru ofiţeri şi subofiţeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziţii, logistică, relaţii publice, financiar, comunicaţii şi IT, pregătire pentru intervenţie, secratariat şi centrul operaţional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...