Insulele din Italia unde lumea merge pentru ... sex

Insulele din Italia unde lumea merge pentru ... sex

În ultimii ani, din ce în ce mai multe cupluri aleg să meargă în vacanță în Stromboli și Filicudi, două insule din arhipelagul Eolian, din Sicilia. Multe cupluri, aflate pe gura prăpastiei, bagă mâna în foc pentru calitățile lor afrodiziace. E locul unde din ce în ce mai multe perechi merg să-și regăsească flacăra.

Sunt insule virgine, sălbatice, extrem de fierbinți, atât datorită temperaturilor înalte, cât și atmosferei ce poate fi găsită aici. Sunt peisaje vulcanice de o frumusețe primitivă, cu erupții mici, dar constante, arată CNN .

Au ceva magic, puteri afrodiziace, cred cei care au fost aici, și promit să fie tărâmul unor nopți pasionale și pline de extaz. Nu degeaba se mai numesc și ”atolii fertilității”.

Chiar dacă nu ai o relație sau poate ești în cuplu și totul merge bine, tot merită să bifezi această destinație. Iar dacă te afli în vreuna dintre situațiile de mai sus poate fi o experiență care să-ți schimbe viața. În orice caz, găsești sigur o scuză (dacă e cazul) să le vizitezi, pentru că reprezintă un colț minunat de Italie.

Vei găsi aici și ape termale, cicatrice împietrite în lavă, grote intrigante, flori pline de mister – cam acesta este cocteilul ce se promite a fi unul ”orgasmic”.

Vulcani care erup la fiecare 15 minute

Stromboli, unde se află și cei mai activi vulcani din lume, e un peisaj și o poveste în sine.

Aici, la fiecare circa 15 minute erupe un vulcan, iar inima nu are cum să nu palpite. Peisajul cumva apocaliptic contrastează ciudat cu apa translucidă și liniștită. Se fac tururi cu barca inclusiv noaptea, iar lava formează un peisaj și mai nepământean sub lumina lunii.

Din apă ies bule de diferite mărimi, totul freamătă și e un peisaj senzual, plin de pasiune, spun localnicii. Fiecare erupție e simțită în corp, de parcă acolo s-ar întâmpla. Asta nu are cum să te lase indiferent.

Mulți oameni se așază pe burtă atunci când un vulcan erupe, tocmai pentru a simți mai bine trepidațiile. Se spune că e o experiență care te duce cu gândul la mai mult, la o apropiere intimă în doi.

Plante afrodiziace, active doar după apusul soarelui

Tot universul pare pornit să te îndemne la sex. Sub lumina lunii, o plantă locală, cestrum nocturnum, eliberează niște miresme irezistibile, aproape hipnotice, despre care se spune că cresc libidoul și ajută cuplurile să conceapă.

Florile se deschid odată ce soarele pleacă la culcare, așa că planta e poreclită Lady of the Night sau Beauty of the Night.

Mirosul emanat de planta înrudită cu iasomia relaxează, combate stresul și îi ajută pe toți cei care îl simt să scape de tensiunile de tot felul. Încă din timpuri străvechi planta este considerată afrodiziac.

Originară din zonele tropicale, se spune despre aceasta că a fost adusă de Cristofor Columb și că s-a adaptat perfect în Stromboli.

Grote pentru doi și poțiuni ale dragostei

Pe insula vecină, Filicudi, te îmbie misterioase și intime grote. Cuplurile se ascund adesea aici, ”de soare”, și rezultatul se vede la 9 luni distanță. Multe dintre aceste grote chiar așa sunt numite, ”grote ale fertilității”.

Cea mai puternică grotă a dragostei e Lovers' Cave, unde se spune că dacă un bărbat și o femeie vor intra vor ieși trei.

View this post on Instagram

A post shared by Laura (@laurabuggiomd)

Apoi, sunt pietre care, odată atinse de femeile singure, se spune că aduc noroc în dragoste. Forma lor grăiește de la sine – sunt unele chiar în formă de falus.

În plus, pe insulă, bătrânele fac și poțiuni ale dragostei, foarte căutate mai ales de turiste.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...